Bedsteveninderne, Festival, Love, Minder, Sommerferie, Sommerhygge, Vennerne

Glæder mig til sommerferien

Heej darlings

 

Ja selvom der er en del tid endnu kan jeg ikke vente hehe men sådan er det jo når man ved hvad der skal ske og man glæder sig helt vildt til noget.
Her ovenfor kan man se præcis hvor mange dage der er til jeg drager imod Langeland for at tage på langelands festivalen(fremadrettet nævnt som LLF).
Jeg var første gang afsted sidste år og det var så lækker en oplevelse at jeg bare må afsted igen i år, man får sig jo en form for ekstra familie der ovre selvom man kun ser den, den ene gang om året, ja nogen ser man måske oftere hvis man bor tæt på hinanden eller man er fulgtes ad der over.
Sidste år fulgtes jeg med en god veninde/bonus søster, hun skal følges med sin kæreste i år, så jeg køre selv derover men får så en anden veninde derover om søndagen inden festivalen rigtig går igang så det bliver rigtig skønt, og så har jeg en veninde fra sidste år som jeg skal mødes med der ovre når jeg kommer.
Benjamin skal ikke med derover i år men måske jeg kan lokke ham med næste år, det er hans eget valg men som vi også har snakket om vi har så meget andet fælles så det er jo også sundt nok at have noget hver for sig som man kan lide. Ville nu gerne have ham med der over for at vise ham hvor fedt det er men ja der er jo altid næste år.

Det bliver nu skønt at få vesten og walkien på igen her til sommer.
Nogen vil nok mene at det ikke er ferie når man skal arbejde men hey jeg har kun 4 vagter i løbet af de 9 dage festivalen er åben så det er til at overkomme. Jeg har valgt at arbejde under festivalen igen i år fordi jeg synes det er fedt, gå rundt imellem telte og campingvogne på crewcampen og sikre sig at alle har det godt og at alle overholder de for festivalen opstillede regler, den autoritet man har når man har vesten på det er fedt. 

På en måde så håber jeg at vi får lige så lækkert vejr derovre i år som sidste år selvom det var svært at sove i den hede men nej hvor var det lækkert at gå rundt der ovre, og når man så kom hjem og var blevet rigtig godt brun så er det jo bare endnu bedre. Man gad ikke rigtig drikke så meget alkohol for vi svedte det jo ud lige så hurtigt som vi indtog det, så det var jo næsten spild af sprut når vi ikke fik noget ud af det medmindre vi drak det om aftenen når det begyndte at blive en smule køligt, men der havde man mest af alt lyst til at sove for så kunne man sove.

Nu må vi se hvordan vejret arter sig i år.

Tak fordi du læste med.

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.