Biler, Hverdagsting, Mekaniker

En typisk arbejdsdag

Hej darlings

 

Jeg tænkte at jeg lige vil fortælle jer lidt om hvad mit arbejde går ud på og hvad jeg laver når jeg er på arbejde.

Mit arbejde som dækmontør går i alt sin enkelthed ud på at samle hjul og montere dem på de kundebiler der kommer ind eller sende dem til vores kunder i udlandet.
Nu tænker i sikkert ej hvor kedeligt, men det er det faktisk ikke, for det er ikke bare hjul til “kedelige” biler som min chef kalder almindelige europæiske biler(altså biler der er produceret til det europæiske markede) det er hjul til old school amerikaner biler da det er min chefs store passion, vi laver også bil til de nyere amerikaner biler men det er primært de ældre vi laver til da de ofte kræver specielle må så der skal måles op til dem.
Så kortsagt når de biler er inde på værkstedet så får jeg lov at være helt tæt på biler som mange på min alder kun får lov at drømme om at røre ved.
Så tiltrods for at jeg er uddannet personvognsmontør så arbejder jeg som dækmontør og jeg synes det er skønt. Jeg arbejder en del under det der hedder frihed under ansvar fordi sommetider så køre min chef lige et ærinde eller også går han tidligt hjem og nogen dage der holder han helt fri fra kontoret men vi har altid en el forberedt som jeg kan samle og gøre klar og sommetider booker vi også kunder ind til at få skiftet hjul eller sat nogen af dem jeg har lavet på.

Så selvom jeg var godt træt af det fag der hed kommunikation og kundeservice så er jeg rigtig glad for at jeg har haft det nu da der er en her del kundekontakt for mit vedkommende også da det jo er mig der sætter deres hjul på ofte imens de står ved siden af og kigger på og får en sludder for en sladder og en kop kaffe.

Her nedenfor kan i se lidt af det jeg har lavet på arbejde den sidste tid, vi har lige haft et stort arrangement der nede hvor vi havde en masse fælgsæt på udsalg desværre kom der ikke så mange som vi havde håbet på men vi giver vejret en kæmpe dem af skylden.
Så nu håber vi at vi kan få solgt nogen af dem en dag vi holder lørdags åbent.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.